Platform Functies en Markten Aangeboden

Bonussen en Promoties

Er zijn verschillende bonussen en promoties aangeboden door TradeRush. Handelaren kunnen zo veel als 75% bonus krijgen als ze zich aanmelden voor nieuwe accounts. Minimum openen van een rekening saldo is $ 200. Werkelijke rekening bonus zal afhangen van het type rekening geopend. Er zijn vier rekening types: micro accounts, Goud, Executive en Informatie en aanbiedingen Platinum accounts.

Handelaren kunnen financieren en terug te trekken uit hun rekeningen met credit / debit cards, bankoverschrijving en Moneybookers (Skrill). Slechts een gratis terugtrekking is toegestaan per maand. Latere opnames trekken een $ 25 kosten.

Account Informatie

Het openen van een account is zeer eenvoudig. Al de handelaar hoeft te doen is om naar deze webpagina (insert affiliate link) en vul het online inschrijvingsformulier. Zodra dit is voltooid, wordt de trader zijn trading account en wachtwoord waarmee gestuurd om de toegang tot de trading platform te krijgen. De TradeRush platform is web-based; er is geen noodzaak om geen software te downloaden.

Omdat het een SpotOption white label partner, TradeRush biedt de volgende binaire opties handel contracten:

a) klassieke Call / Put: Hier worden de handelaren wedden op de vraag of de prijs van het actief zal stijgen of binnen een selectie van vooraf ingestelde verstrijken keer vallen.

b) High Yield Touch: Hier handelaren kunnen een contract dat een hoge uitbetaling naderen van 500% biedt als het actief raakt een ambitieus uitoefenprijs ofwel de opwaartse of neerwaartse verhandelen.

c)     60 Tweede optie: Deze optie maakt het mogelijk handelaren om optiesonline contracten met een 60 seconden verstrijken kopen. Dit is de enige opties contract dat kan eindigen in een break-positie als de prijs van het actief onveranderd na afloop blijft.

d) Optie Builder: aanpasbare opties voor de handelaar.

Er zijn ook andere speciale functies zoals het Rollover en Double Up functies waarmee handelaren over te dragen posities respectievelijk verdubbelen hun belang in een actieve stand.

Platform Functies en Markten Aangeboden

De underlisted activa worden verhandeld op TradeRush:

Valuta: EURUSD, USDJPY, EURJPY, USDSGD, USDZAR, USDCAD, USDRUB, USDBRL, GBPUSD, EURGBP.

Voorraden: Sberbank, Lukoil, Turkcell, Amazon, Reuters, BP, Barclays, Google, Gazprom, Nike, Citi, Microsoft.

Commodities: Goud, zilver alleen, katoen, suiker, maïs, tarwe, koffie, platina, ruwe olie.

Stock Indices: Dow, Nasdaq, FTSE100, MICEX 10, Shanghai Stock Exchange (SSE), Bombay SE, Koeweit General Index, Hang Seng, Tadwul, ISE 30 Turkije. Dax, ESX (Egypte), MSM 30, ASX,

De maximaal toegestane blootstelling op een handel is $ 1.500. Zolang deze waarde niet wordt overschreden, kan de handelaren kopen zo veel contracten mogelijk te maken.

Succesvolle trades bieden een rendement van 70-85%, terwijl de transacties die vervallen out of the money rendement van 0-15% zal aanbieden. Hierdoor kan de handelaar de kans om terug tot 15% van zijn belegd vermogen te krijgen, zelfs in het geval van een verlies.

Handelaren kunnen rekeningen in euro’s, Britse ponden, dit is de link Amerikaanse dollars en Japanse Yen te handhaven. Zodra een rekening in een muntsoort geopend, is het niet mogelijk om deze te veranderen. Traders wordt daarom geadviseerd om deze optie zorgvuldig te kiezen.

 

Klantenservice

Een Engels-only customer support platform dat live chat, e-mail en gratis bellen diensten ondersteunt, is beschikbaar voor nuttige bronnen handelaren het grootste deel van de handelsdag. Handelaren kunnen een van deze methoden te gebruiken om eventuele zeurende problemen met betrekking tot de rekeningen op te lossen.

Final Word

TradeRush is een van de makelaars die een eerlijke markt speelveld voor alle deelnemers. Handelaren hebben ruime mogelijkheden om geld te maken uit de verschillende soorten binaire optiecontract. Deze is meer voor handelaren om te profiteren van de kansen op TradeRush nemen aanmeldt.