Kiinalaisten sijoittajien 50 B dollarin suuruinen Tether Exodus ei vaikuta Bitcoin-makrotrendiin

Bitcoin Future makrotason nousutrendi pysyy ennallaan, vaikka tiedot osoittavat, että kiinalaiset sijoittajat ovat siirtäneet 50 miljardia dollaria salausmaksuna ulkomaisiin osoitteisiin viimeisen 12 kuukauden aikana.

Chainalysis’n uudet tiedot osoittavat, että kiinalaisten sijoittajien mukaan Tether ( USDT ) käytti lähes 50 miljardin dollarin siirtämistä ulkomaille. Tämä on johtanut eräisiin salakirjoittaja-sijoittajiin kyseenalaiseksi, voisiko Kiinan pääomanpoisto vaikuttaa Bitcoinin hintaan.

Chainalysis-tutkijat sanoivat:

„Viimeisen kahdentoista kuukauden aikana, kun Kiinan talous on kärsinyt kauppasodaista ja juanin devalvoinnista eri kohdissa, olemme nähneet yli 50 miljardin dollarin arvoisen salausvaluutan siirtyvän Kiinan toimipaikoista ulkomaille.“

Suuri osa rahastoista siirrettiin Tetherin kautta, ja kun näin tapahtui, hallitseva vakaa kolikko näki sen markkinakaton nousevan kaikkien aikojen korkeimpaan arvoon, 12 miljardia dollaria paperilla .

Onko tilanne nouseva vai laskeva?

Kiinassa, kuten monissa muissa Aasian maissa, on tiukka pääomanvalvonta, joka vaikeuttaa sijoittajien suurten rahasummien siirtämistä ulkomaille.

Jos kiinalaiset sijoittajat siirsivät kymmeniä miljardeja dollareita Bitcoinissa ( BTC ) tai Tetherissä pelkästään pääoman siirtämiseksi Kiinasta, on mahdollista, että suuri osa siitä myydään ja muuttuu käteisvaroiksi.

Chainalysis korosti, että kaikki 50 miljardista dollarista eivät ole pääomanpakoa, mutta sitä voidaan pitää ehdottomana ylärajana.

Tutkijat sanoivat:

„Tietenkään kaikki tämä ei ole pääomanpakoa, mutta voimme ajatella 50 miljardia dollaria absoluuttisena enimmäismääränä pääoman lentoon salausvaluutan kautta Itä-Aasiasta muille alueille.“

Tutkijat arvioivat Kiinassa sijaitsevat lompakot ja niiden kaupat ulkomaiden osoitteisiin. He havaitsivat, että Tetherissä 18 miljardia dollaria siirrettiin Itä-Aasiasta muille alueille.

Mutta yritys totesi, että on epätodennäköistä, että kaikki se on pääomanpakoa. Sellaisenaan on vaikea tietää, mikä prosenttiosuus varoista siirrettiin keinona siirtää pääomaa Kiinan ulkopuolelle. He selittivät:

”Yhteensä yli 18 miljardia dollaria Tetheriä on muuttunut Itä-Aasian osoitteista muille alueille sijaitseviin osoitteisiin viimeisen 12 kuukauden aikana. Jälleen kerran on erittäin epätodennäköistä, että kaikki tämä on pääomanpakoa. ”

Jos ulosvirtaus johtaisi puhtaasti pääomapakon ohjaamiseen BTC: hen, se lisäisi myyntipainetta Bitcoinille. Tällaisessa tilanteessa BTC-hinnan pitäisi olla jonkin verran laskusuunnassa, koska nämä sijoittajat sulkevat vastikään avatut Bitcoin-asemansa USD-tai muiden fiat-valuuttojen saamiseksi.